Reduceri!

PERIE ELECTRICĂ DE CURĂȚARE TURBO SCRUB

(2 recenzii de la clienți)

192,00lei 148,00lei

Turbo Scrub este o modalitate ușoară prin care puteți curăța tot ceea ce trebuie spălat în baie, cum ar fi chiuveta, gresia, pereții cabinei de duș sau alte suprafețe. Această perie electrică este pur și simplu un bestseller dintre toate produsele de curățare.

Golește
SKU: 1033 Categorii: ,

TOATĂ MIZERIA DISPARE, CURĂȚĂ ȘI LUSTRUIEȘTE ÎN PROFUNZIME!

Peria electrică de curățare se rotește la 360 de grade. Are mai multe opțiuni pentru curățarea zonelor accesibile cât și pentru cele mai greu accesibile. Designul acesteia fără fir, elimină cablurile lungi care, în mod normal, s-ar interfera cu munca dumneavoastră. Are 3 capete de dimensiuni și forme diferite destinate unei curățări mai bune și mai eficiente al fiecărui colț din baia și bucătăria dumneavoastră.Puteți atașa un mâner pe post de extensie pentru a ajunge cu ușurință la colțurile înalte ale casei, garajului, depozitului sau alte locuri greu accesibile.

ÎNDEPĂRTAȚI ORICE URMĂ DE MURDĂRIE CARE DORIȚI SĂ DISPARĂ!

Include 3 capete de curățare

Perie semisferică rotundă
Perie plată pentru suprafețe mari
Perie pentru colțuri

AVANTAJELE TURBO SCRUB

Putere mare de curățare

Cuplu mare ce oferă 300 de rotații pe minut.

Opțiuni multiple de curățare

3 capete interschimbabile + mâner utilizabil ca extensie

Baterie durabilă

Manevrabilă, fără fir, reîncărcabilă într-o oră.

Mișcări precise și puternice

Capete rotative la 360 de grade.

Potrivită pentru orice colț

Fără pete rămase necurățate și fără dureri de spate.

Pentru curățarea uscată și umedă

Mucegai și pânze de păianjen.

Ușor de curățat

Perie reglabilă gât-cap

CURĂȚAȚI FĂRĂ SĂ VĂ GHEMUIȚI SAU SĂ STAȚI ÎN POSTURI DUREROASE!

Dacă curățarea este neplăcută pentru dumneavoastră și vă cauzează dureri nedorite, faceți-o mai ușoară și mai distractivă cu această perie rotativă. Asigurați-vă curățenia în casa, garajul, mansarda, subsolul dumneavoastră fără niciun efort datorită celor 3 capete interschimbabile care pot pătrunde în cele mai provocatoare locuri, crăpături, colțuri și fisuri. Curățați petele încăpățânate sau mucegaiul instant!

Turbo Scrub îndepărtează pânzele de păianjen, praful și ultimele pete de murdărie de pe pereții exterior, plăci și din depozitele cu tone de cutii și bagaje depozitate. Porniți modul pentru suprafețe umede și îndepărtați mucegaiul din baie sau pereții balconului. Îndepărtați de asemenea și petele de sub chiuvetă. Fără prea multe bătăi de cap. Toate acestea pot fi realizate doar atașând mânerul extensibil al periei.

Curățați colțurile înalte fără să fiți nevoiți să urcați pe scară, scaune periculoase sau tabureți!

BESTSELLER DIN CATEGORIA APARATELOR DE CURĂȚARE

Curățați întreaga bucătărie și lustuiți blaturile acesteia! Fie că are sau nu țigle, îndepărtarea murdăriei nu este o problemă pentru orice tip de material. Curățați praful sau pânzele de păianjen de pe dulapuri și reîmprospătați fiecare placă de oriunde doriți. Turbo Scrub vă poate ajuta și atunci când doriți să curățați piesele greu accesibile ale roții mașinii sau altă piesă mecanică. Economisiți-vă energia! Curățați rapid ferestrele,colțurile greu accesibile sau tavanul.Îndepărtați petele de pe podea, guma, sosurile de ketchup. Curățați chiuveta și orice sifon sau dop pe care nu doriți să-l atingeți cu mâna.

Cu mișcări rotative puternice și precise, Turbo Scrub va elimina,curăța în profunzime toată murdăria și va lustruii suprafața garantând în acelasi timp că spatele sau articulațiile nu vor avea de suferit datorită mânerului său extensibil.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Material ABS,plastic,aluminiu,cauciuc
Dimensiunea produsului 107 x 8 x 12cm
Greutate 1.2kg
Alimentare Baterie reîncărcabilă/încărcător cu adaptor
Timpul de funcționare 60 de minute

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

1. Mai exact, cum curăță peria electrică?

Datorită celor 3 capete de curățare pentru toate tipurile de suprafețe, peria se rotește 360 de grade și îndepărtează orice urmă de murdărie,pânză de păianjen, mucegai sau orice pată neplăcută.

2. De ce curățarea cu peria electrică este atât de convenabilă?

Nu are niciun cablu atașat, poate fi încărcată ușor cu un încărcător și are un mâner lung extensibil folosit pentru a ajunge în locurile înalte greu accesibile fără a fi nevoiți să utilizați o scară sau un scaun.

3. Curăță petele profunde și murdăria?

Da. Mulțumită puterii de 300 rpm și varietății de capete disponibile, poate îndepărta orice pată și murdărie fără prea mult efort. .

Pachetul include:

1x Perie de curățare electrică Turbo Scrub
3x Capete de curățare
1x Mâner ce se poate prelungi
1x Adaptor pentru încărcare

Informații suplimentare

Cantitate

1x 148 lei/buc., 2x 139 lei/buc., 3x 134 lei/buc.

2 recenzii pentru PERIE ELECTRICĂ DE CURĂȚARE TURBO SCRUB

  1. Violeta

    Pare f. bun.
    Probabil il voi comanda.

  2. Emil

    Pare ok

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *