Termeni si conditii

Bun venit la Termenii și condițiile pentru vânzare și livrare.

Acești Termeni și condiții se aplică vizitatorilor (denumiți în continuare „Clienți”) site-ului nostru web de produs (denumit în continuare „Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa și/sau comanda produse de pe Site. Aveți obligația de a respecta acești Termeni și condiții dacă vă exprimați în mod explicit acordul cu aceștia în momentul trimiterii ordinului de achiziție pe Site-ul nostru.

Ar trebui să imprimați o copie a acestor Termeni și condiții pentru consultare ulterioară.

Dacă aveți întrebări despre acest Site și/sau acești Termeni și condiții, vă rugăm să contactați Serviciul clienți folosind informațiile oferite în secțiunea Contactați-ne.


1. Produse și prețuri

Descrierea tuturor detaliilor și a caracteristicilor despre parametrii produsului poate fi găsită în secțiunea “Produse” de pe acest siteul web.


2. Comenzi

Puteți să plasați comenzile doar online și doar de pe acest Site. Pentru a plasa comanda trebuie să completați toate spațiile libere obligatorii de pe formularul de comandă care sunt marcate cu un simbol (*). Tipul de date colectate din acest Site sunt următoarele: Nume și prenume, număr de telefon, adresă completă (oraș, cod poștal, stradă și provincie/județ) și adresă de e-mail. Orice informații personale pe care le oferiți acestui Site prin care puteți fi identificat sunt stocate în mod securizat și confidențial și sunt procesate în mod corect și legal conform Politicii de confidențialitate și a Art. 13/14 din Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor). Acest Site ia toate măsurile tehnice și organizaționale pentru a oferi protecție împotriva procesării neautorizate și ilegale a informațiilor dvs. personale, inclusiv criptarea informațiilor conform standardelor aplicabile din domeniu.

După plasarea comenzii, veți primi un mesaj de confirmare automat la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Primirea e-mailului de confirmare înseamnă că a fost acceptată comanda în sistemul nostru și că este pregătită pentru livrare. Vă rugăm să răspundeți la acel e-mail dacă doriți să anulați comanda și/sau să faceți modificări privind comanda și/sau livrarea. Totuși, indiferent dacă ați primit e-mailul de confirmare sau nu și ca parte din sistemul nostru de prevenire a fraudelor, ne rezervăm dreptul ca un reprezentant al call center-ului nostru să vă sune după plasarea comenzii, în caz că are nevoie de clarificări și/sau de confirmarea livrării și/sau a detaliilor privind livrarea produselor.

Plasând comanda prin Site și acceptând în mod explicit acești Termeni și condiții, garantați faptul că sunteți capabil, din punct de vedere legal, să încheiați contracte ferme. Clienții ar trebui să furnizeze un număr de telefon, o adresă de e-mail și o adresă valide și să plătească prețul produselor comandate în momentul vizitei din partea companiei de curierat, și să poată să le accepte. Clienții nu ar trebui să plaseze comenzi false, să lase evaluări false la produse sau să furnizeze alte informații incorecte.


3.Livrarea

3.1. Livrările se realizează în termen de 1 până la 5 zile lucrătoare, în funcție de locația livrării. Folosim serviciile de livrare puse la dispoziție de “Complexpress” pentru expedierea comenzilor.

3.2. Livrarea este plătită de către client și se calculează în momentul plasării comenzii. Veți putea să vizualizați suma datorată pentru livrare înainte de finalizarea și confirmarea comenzii.

3.3. În cazul în care clientul dorește să facă returul produsului livrat, acesta este obligat să plătească contravaloarea expedierii de retur.

3.4. Produsul pe care l-ați primit este eligil pentru returul gratuit doar în cazul în care l-ați primit stricat, cu defecte sau în eventualitatea în care nu ați primit produsul comandat. În toate celelalte cazuri sau în urma unui refuz fără un motiv întemeiat, taxele de livrare vor fi suportate direct de către client.


4.Plata

4.1 Acceptăm doar plata “ramburs”.

4.2 Sunteți obligat să plătiți curierului suma specifică a comenzii dumneavoastră (inclusiv prețul produsului, precum și taxa de livrare a “Complexpress”). Nu se pot efectua plata prin alte modalități. Toate costurile de livrare sunt indicate în momentul în care finalizați comanda pe site-ul web.

4.3 În ceea ce privește confidențialitatea datelor cu caracter personal, Oferimix nu stochează informațiile despre plățile clienților.


5.Schimbări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în Termeni și condiții oricând, dar condițiile generale acceptate de către client în timpul adăugării comenzii rămân valide. Vă rugăm să verificați periodic Termenii și condițiile pentru a observa potențialele schimbări.

Site-ul ar putea conține erori de scriere sau alte erori sau inexactități și ar putea să nu fie complet sau actualizat. De aceea ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și să schimbăm sau să actualizăm informațiile oricând, fără aviz prealabil. Ne rezervăm dreptul de a refuza să efectuăm comenzi pe care le-ați putea plasa pe baza informațiilor sin acest Site care conțin erori sau inexactități, inclusiv, dar fără limitare la, erori, inexactități și informații depășite privind prețurile, livrarea, termenii de plată sau politicile de retur.